Vrijwilliger Horeca

De Basis is een laagdrempelige ontmoetingsplek van, voor en door alle Soesterbergers, waar iedereen welkom is voor het deelnemen en actief bijdragen aan georganiseerde en spontane activiteiten op gebied van educatie, informatie, cultuur, recreatie, welzijn en participatie. Een multifunctionele accommodatie waar veel mogelijk is. 

Om De Basis goed te laten draaien kunnen we niet zonder jou als vrijwilliger, zeker niet in de horeca. 

De horeca is een belangrijk onderdeel in De Basis. Hier is ruimte voor een kopje koffie met een lekker stukje gebak. Verder is er de mogelijkheid om gebruik te maken van een lunch. Bezoekers zijn inwoners van Soesterberg en passanten, de horeca wordt verzorgd door vrijwilligers. Hiervoor zijn we op zoek naar vrijwilligers en is deze vacature opgesteld.

Wat vragen wij van je?

  • Behulpzaamheid en enthousiasme
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband uitstekend functioneren
  • Flexibele inzetbaarheid (dagen en tijden in overleg)
  • Enige ervaring met bar, bediening en keukenwerkzaamheden
  • Hygiënisch werken en het schoonhouden van de werkruimte
  • Ondersteuning achter de bar op drukke momenten
  • Het netjes en schoon houden van de bar

Wat heeft De Basis je te bieden?

Allereerst een leuke werkplek waar veel enthousiaste en gemotiveerde mensen werken, daarnaast sociale contacten en werkbegeleiding door beroepskrachten. Tevens wordt er één keer per jaar een gezellig samenzijn door De Basis georganiseerd waarvoor je wordt uitgenodigd.

Wil je meewerken aan het succes van De Basis in Soesterberg ?

Laat jouw gegevens achter door een mail te sturen naar info@delindesoesterberg.nl met de gegevens van het uitvraagformulier, elders op deze website. Wij nemen dan contact met je op.

Scroll naar boven